Certifikovaný Partner

Tisková zpráva: Chytrý termostat Google Nest si můžete oficiálně koupit konečně i v ČR

Chytrý termostat Nest

Technologická společnost LARX z Českých Budějovic začala jako první v ČR nabízet chytrý termostat Nest pro koncové zákazníky a to ve 2 variantách. Samotný termostat jako produkt nebo variantu služby včetně instalace přímo u zákazníka doma. Jedná se vždy o poslední (3.) generaci Nestu v evropském provedení. Tento velmi oblíbený termostat v západní Evropě a USA si můžete zakoupit online na www.inteligentnitermostat.cz za cenu 8.900,- Kč včetně DPH. Za odbornou instalaci od společnosti LARX si pak můžete připlatit 3.600,- Kč.

Výhodou termostatu od Googlu je vzdálené ovládání vytápění na dálku přes internet a samostatné „chytré“ učení, kdy Nest vyhodnotí chování uživatele domu. Následně pak predikuje jeho návyky, dobu kdy se vyskytuje doma, upravuje automaticky vytápění a tím šetří nejen čas uživatele, ale i finance za energie. Samozřejmostí je propracovaná mobilní aplikace pro vzdálené ovládání, která například zasílá měsíční přehledné reporty. Radek Bartuška, CEO technologické společnosti LARX k tomu dodává: „Nest je celosvětové úspěšný inovativní produkt, přitom je maximálně jednoduchý a tím přesně zapadá do naší vize, co chceme zákazníkům nabízet. Proto sem rád, že ho můžeme nabídnout i českým uživatelům.“

Nest se hodí do každého domu či bytu, jeho největší předností je naprosto jednoduché ovládání. Díky němu slaví celosvětový úspěch. Stačí termostatem otočit vlevo či vpravo. Pro vzdálené ovládání přes internet stačí domácí WiFi síť. Lze ho použít i v komerčních instalacích velkých budov a průmyslových areálů. Americká verze Nestu umí chytře ovládat i klimatizaci.

Společnost Nest vyrábí také chytrá kouřová čidla a domácí kamery. Za připomenutí stojí, že tento původně startup ze Silicon Valley založil bývalý vrcholový manažer Apple Tony Fadell. Následně ho spolu se společníky v roce 2014 prodal za 3,2 miliardy dolarů technologickému gigantu Google.

Chytrý termostat Nest od Googlu

O nás

Technologická společnost LARX se zabývá instalací systému elektrického vytápění, efektivním řízením vytápění, sledováním spotřeby energie a automatizací

Loxone certifikovaný partner LARX s.r.o.
Zakladatel společnosti

Ing. Radek Bartuška

LARX s.r.o.
Lipová 1789/9
370 05 České Budějovice

LARX s.r.o. - Pražská kancelář
Jungmannova 36/31
110 00 Praha 1

IČ: 02916428. Spisová značka: C 285152 vedená u Městského soudu v Praze. Bankovní spojení: 2500582499/2010
LARX s.r.o. - Jihočeský vědeckotechnický park

Nechte si od nás zavolat zpět

Zajímá Vás Loxone?

Zajímají vás chytré technologie?

Dostávejte zdarma zajímavé tipy a čerstvé novinky ze světa Loxone a dalších technologí e‑mailem.

Chcete vidět Loxone v akci?

Chcete vidět chytrou domácnost v akci?

Připravili jsme pro Vás nový Loxone showroom v Jihočeském vědeckotechnickém parku. Rádi vám vše předvedeme. Pošlete nám kontakt (e‑mail nebo telefon) a my se vám ozveme.

Loxone showroom v Jihočeském vědeckotechnickém parku v Českých Budějovicích